Denne helga har vært super bra. Fredagen startet kjedelig med å fortsatt være syk, jeg hadde streptokokker foresten så da ga det mening hvorfor jeg ikke klarte å spise. Så på fredag klarte jeg endelig å spise igjen så da ble det dytta inn en del kan du si. Jeg var hjemme fredagen også, så da måtte jeg være hjemme på kvelden også. Men på lørdag, endelig frisk, kunne jeg være med og gjøre ting. Vi dro og hentet Monika, og så dro vi til Holly ut på landet som har kjempe stort land, så det er masse dammer der. Vi var en stor gjeng som dro ut og vi dro og fikset ved en av dammene. Det er ikke god fisk der, men de fikk en del men vi kastet selvfølgelig alle ut igjen. Vi fikk også noen kjempe store frosker på kroken ! Froskene var helt ekstrem store, og jeg har aldri i mitt liv sett så store frosker. Hjemme har vi vel små frokser for det meste der jeg bor og bare ekle padder. Men frosker er virkelig noen fasinerende vesner med de kjempe store beina , og magen og huet og hele pakka egentlig. Ble litt fasinert der ja. Etter vi hadde vært der en god stund og det begynte og mørkne dro vi tilbake til huset til Holly og foreldrene hennes begynte og grille mat. Jeg og Monika skulle egentlig bare tulle og løpe og hoppe fort på trampolina dems, men det endte med at alle hoppet og vi var der sikkert en time. Var sykt gøy. Noen av guttene var veldig flinke på saltoer , begge veier. Så de skulle få oss jentene til å prøve. En ting jeg absolutt aldri klarte å lære meg var salto.. Jeg kan gå rundt, men klarer ikke å lande på beina, men da de skulle ha meg til å gå baklengs kunne det jo bare gå en vei.. Sydney skulle også prøve og sa hun skulle gjøre det etter meg. Jeg hoppet og hoppet litt for å få høyde og så tok jeg fart og gikk rundt og var klar for og hvertfall lande på magen eller rumpa, men nei da, rett på huet og nakken. Heldigvis var ikke alle ute da jeg gjorde dette, litt pinlig, men de var stolte at jeg prøvde hvertfall da. haha. Endte med at Sydney ikke turte, så da følte jeg meg litt kul alikavell. Vi spiste mat og deretter hadde vi et bonfire. Vi var nok 20 stykker der så ble veldig morro. Vi lagde smores og satt rundt og snakket i sikkert 3-4 timer. Veeeldig koselig :)

På søndag var det bursdagen til en av vennene til vbror. Han ble 20 år og vi skulle feire bursdagen hans her. Igjen var det fullt hus. Vi spiste kake, og han åpnet pakker. Må bare si det, gaven fra kjæresten hans var helt sykt kul ! Hun er ikke rik eller noe så hun har nok spart en god stund. Hun gad x-box, iphone høytalere, jordan slippers, og masse candy, sååå tilsammen kan ikke det ha vært billig. Litt senere hadde vi en skikkelig stor vannkrig ! Det startet med små vannballonger og vannpistoler, og ettervært gikk det over til at vi ikke gadd å fylle vannballonger så vi tok kopper isteden, og etter det gikk det over til bøtter som vi helte over hverandre, og tilslutt hentet noen hageslangen. Vi skulle egentlig ikke få lov til å helle vann oppe på trappa rett utafor døra, så folk stod liksom og gjemte seg litt der for å ikke bli våte - det funket dårlig. Ingen brøy seg om den regelen så med en gang folk kom ut av døra med store bøtter med vann ble noen helt over. Alle sammen ble helt gjennomvåte og klærne mine drapp og jeg kunne vri opp alt og lage sikkert en ny bøtte med vann. Var utrolig gøy selvfølgelig. 

Idag var jeg egentlig ganske sliten og hadde planlagt å legge meg ikke så sent etter jeg hadde gjort lekser. Den planen gikk jo selvfølgelig ikke så bra. Kristine som jeg møtte på Hawaii ringte meg og vi snakket i nesten en og en halv time, så nå er klokka nesten halv et og jeg igjen prøver å planlegge å sove, og siden klokka er etter tolv så kan jeg jo si at det er 30 dager til jeg reiser fra Kansas, og 35 dager til jeg kommer hjem ! :) 

/ Meg og Monika, oppe for å hente gummistøvler./ Sydney, grønt og fiiint vann./ God frosken sin det ! 

:)


  0 kommentarer på "brææ helg"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Er for øyeblikket utvekslingsstudent i Kansas,USA 2011/2012. Kontakt? camilla94-@hotmail.com/facebook: Camilla Wagenius.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
September 2010


K a t e g o r i e rBlogg
Diverse
Før reisen
Hawaii
Kansas
Las Vegas
Soft Landing Camp
utveksling

L i n k e r


Hanna Christine i USA - Aspect
Amal i USA - Explorius
England, Bedfordshire - Aspect - Stine
USA - EF - Liv
USA - Explorius - Christina
USA - Explorius - Sofie
USA, Alabama - EF - Ida
USA, Arizona - Benedicte
USA, Arizona - Explorius - Katrine
USA, Arizona - Speak - Julie
USA, Arkansas - STS - Silje
USA, California - Explorius - Veronica
USA, Conneticut - Explorius - Helene
USA, Georgia - EF - Chaltu
USA, Iowa - Explorius - Victoria
USA, Iowa - Stian
USA, Kansas - Kine
USA, Kentucky - EF - Hege
USA, Maine - AFS - Guro Camilla
USA, Minnesota - Aspect - Sara
USA, Nebraska - STS - Lise Martine
USA, Nevada - Explorius - Vilde
USA, New York - Explorius - Madelen
USA, Ohio - Explorius - Stine Madelén
USA, Oregon - Explorius - Elise
USA, Oregon - Explorius - Ida
USA, Pennsylvania - EF - Marlin
USA, South Carolina - Explorius - André
USA, Tennessee - Explorius - Lene
USA, Tennessee - Explorius - Oline
USA, Texas - STS - Tora
USA, Virginia - Explorius - Hilde
USA, Wisconsin - STS - Cathrinehits