Idag igjen var jeg på sykehuset for å ta den hjertesjekken og jeg fikk se regninga (!!!). FY SØREN !! Det er det værste jeg har sett i hele mitt liv ! Den er på 3900 dollar (tilsvarende 23 000 kroner !! ) Jeg begynner å grine skikkelig hvis ikke forsikringa betaler det. Og det er til og med en liten mulighet for at de kan be meg betale det selv, ettersom forsikringa kan velge å ta dette som legesjekk. Men hvis de gjør det må jeg nok saksøke noen, jeg nekter å betale 23 000 kroner. Jeg sa jeg ikke ville dra på sykehuset, men de tvang meg, så da kan ikke noen tvinge meg til å betale så mye penger ettersom jeg sa nei ! Men må nok bare å vente å se før jeg går amok her. 

Ellers disse dagene begynner jeg å ha tentamener og snart ferdig på skolen. Det er bare tre skoledager igjen. Det er helt merkelig. Jeg har virkelig bare tre skoledager igjen på Concordia High School! Så er det tilbake på norsk skole. Jeg liker skolen og skolesystemet i usa mye bedre, så det blir nok litt nedtur å begynne på norsk skole igjen. Nå er det fortsatt tirsdag her i usa, så jeg har 2 uker og 1 dag igjen før jeg sitter på flyet til New York. TO UKER !! Hvor kort er ikke det til? Altfor kort! Jeg har fått vaktliste fra jobben, begynt å planlegge med venner, syden kommer snart, osv osv. Jeg er klar for å komme hjem, men absolutt ikke klar for å reise herifra og si hade til alt. Jeg hadde vel aldri blitt klar for det uansett men det måtte jo komme en dag. Nå sitte nesteårs utvekslingsstudenter og gjør seg klare for å reise, og jeg føler at jeg var i det stadiet for noen få måneder siden. Men skriver mer om alt jeg tenker senere. Må gjøre lekser. Har stort prosjekt til imorgen som teller 200 poeng og klokka er 11 og jeg er ikke ferdig .. Tok en tre og en halvtimers nap idag, så da får man konsekvensene nå. Lenge leve ettermiddags nap. hehe

Jeg kjøpte en liten fisk til familien igår foresten. De har akvarium med en del fisker, og jeg så noen fikser tilfeldigvis på walmart igår. Jeg kjøpte den til minne om meg selv, og oppkalte den selvfølgelig etter meg selv også. Ettersom jeg har fått navnet Camilla Laquisha Wagenius her i huset, (siden jeg ikke har noe mellomnavn) så kalte jeg fisken Laquisha! Den kostet 20 kr så da måtte jeg ta den med meg. Jeg husker ikke om jeg har fortalt mellomnavn historien. Men her i USA så har absolutt alle mellomnavn, og de tror nesten ikke på meg når jeg sier jeg ikke har noe. Så her i huset fikk jeg da navnet Laquisha. Utrolig støgt navn, men nå har jeg blitt så vandt til det så jeg svarer automatisk hvis de bare roper Laquisha. Bare så dere er klar over det, så syns de ikke at navnet er så flott de heller, men det var da navnet jeg fikk. hoho.

/ Holly, men og Sydney. Hvordan kan jeg dra fra disse fantastiske folkene :(? 


/ Laquisha. Den er faktisk hvitere enn den ser ut som. Den ser veldig orange ut her, men er bare bilde. 

 


  1 kommentarer på "Det er ikke kødd når man sier sykehus i usa er dyrt !!"

Postet av: Cecilie
Sykehus her er sykt!!! Vertsoestra mi har kanskje roeket ACLen sin, og operasjon kan koste saann 50-60 tusen DOLLAR.. De har forsikring da, men fortsatt. Lykke til med din forsikring!
16.05.2012, 15:36
URL: http://usacecilie.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Er for øyeblikket utvekslingsstudent i Kansas,USA 2011/2012. Kontakt? camilla94-@hotmail.com/facebook: Camilla Wagenius.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
September 2010


K a t e g o r i e rBlogg
Diverse
Før reisen
Hawaii
Kansas
Las Vegas
Soft Landing Camp
utveksling

L i n k e r


Hanna Christine i USA - Aspect
Amal i USA - Explorius
England, Bedfordshire - Aspect - Stine
USA - EF - Liv
USA - Explorius - Christina
USA - Explorius - Sofie
USA, Alabama - EF - Ida
USA, Arizona - Benedicte
USA, Arizona - Explorius - Katrine
USA, Arizona - Speak - Julie
USA, Arkansas - STS - Silje
USA, California - Explorius - Veronica
USA, Conneticut - Explorius - Helene
USA, Georgia - EF - Chaltu
USA, Iowa - Explorius - Victoria
USA, Iowa - Stian
USA, Kansas - Kine
USA, Kentucky - EF - Hege
USA, Maine - AFS - Guro Camilla
USA, Minnesota - Aspect - Sara
USA, Nebraska - STS - Lise Martine
USA, Nevada - Explorius - Vilde
USA, New York - Explorius - Madelen
USA, Ohio - Explorius - Stine Madelén
USA, Oregon - Explorius - Elise
USA, Oregon - Explorius - Ida
USA, Pennsylvania - EF - Marlin
USA, South Carolina - Explorius - André
USA, Tennessee - Explorius - Lene
USA, Tennessee - Explorius - Oline
USA, Texas - STS - Tora
USA, Virginia - Explorius - Hilde
USA, Wisconsin - STS - Cathrinehits